Eu îmi iubesc scaunul cu rotile! Povestea tânărului care a demonstrat că imposibilul este posibil (Video)

Astăzi este Ziua Mondială a Invalizilor. Vă prezentăm istoria lui Aaron Foteringema, tânărul care a demonstrat întregii lumi că totul este posibil. Chiar și atunci când ești țintuit într-un scaun cu rotile.

Acest băiat din Las Vegas are 22 de ani, și participă deja la Extreme-Show Nitro Circus Live Tour. Aaron a șocat o lume întreagă cu trucurile sale nebune, pe care nici cei mai buni profesioniști nu s-ar încumeta să le facă.

Numele său a intrat în Cartea Recordurilor pentru dublu salt înapoi dintr-un cărucior cu rotile. Da, dublu salt înapoi. Imposibil? Păi bine, nu!

Aaron e țintuit la cărucior de la 3 ani, și s-ar părea că nici să viseze la o viață sportivă nu are rost. El însă a decis că are. Și a demonstrat lumii întregi și în primul rând sie că se poate.

Mai jos vezi un video despre tânărul cu dorința enormă pe care nimic nu l-a încurcat să își atingă visul, nici chiar un scaun cu rotile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>